Inschrijven

Wilt u patiënt worden? Dat kan!

Binnen onze praktijk nemen tandarts Matthijsen (dinsdag en vrijdag) en tandarts Shalizi (maandag en dinsdag) nog nieuwe patiënten aan.

Wij hebben op dit moment een wachtlijst van ca. 2 maanden.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen op telefoonnummer: 033-7600678.

De receptioniste zal enkele gegevens van u opnemen en u een aanmeldformulier en korte gezondheidsverklaring per mail sturen. Ook wordt u gevraagd om contact op te nemen met uw huidige tandarts om uw dossier naar ons door te sturen.

Als alle gegevens bij ons binnen zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intake.

De intake

De intake houdt een uitgebreid onderzoek in ten behoeve van het opstellen en vastleggen van het behandelplan. Ongeacht wanneer u voor het laatst bij uw huidige tandarts bent geweest, vindt dit onderzoek plaats.

Hiervoor wordt € 46,91 (code C001*) in rekening gebracht.

Als in uw dossier foto’s aanwezig zijn die ouder zijn dan 3 jaar, worden er nieuwe foto’s gemaakt. Deze foto’s kunnen ook gemaakt worden indien de tandarts dit om een andere reden noodzakelijk acht.

Hiervoor wordt € 17,28* per foto in rekening gebracht.

Aan het eind van deze afspraak bespreekt de tandarts het behandelplan met u. Indien u zich beiden kunt vinden in dit behandelplan en onze ‘huisregels‘ bent u definitief ingeschreven en kunnen verdere afspraken gemaakt worden.

Foto’s

Waarom zijn recente foto’s nodig? Foto’s zijn buitengewoon nuttig bij het vroegtijdig opsporen van beginnende problemen. Vaak is dit niet met het blote oog te zien en worden er eens per 3 jaar nieuwe foto’s gemaakt. Zo kunnen we voorkomen dat er later veel kosten gemaakt moeten worden om uw gebit in goede gezondheid te houden.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, stel ze gerust.

Dat kan per mail naar: info@tandheelkunde-eemland.nl of telefonisch: 033-7600678.

* de maximum tarieven zijn vastgesteld door de NZA