Marieke Oort

Preventieassistente met bevoegdheid tot geven van lokale verdoving en tot het boren en plaatsen van eenvoudige vullingen.

Werken in de zorg heeft altijd mijn affiniteit gehad. Contact met de mensen en het verlenen van de zorg aan de individuele persoon spelen daarin een grote rol.
Toen ik in 2009 ben begonnen met werken in de praktijk van Marieke Dorrepaal ben ik vrij snel begonnen met het volgen van aanvullende opleidingen. Dit maakt het werk als assistente nog uitdagender en geeft mij de mogelijkheid om op sommige vlakken zelfstandig te werken.

Tot nu toe heb ik de opleidingen anaesthesie, preventie en het restaureren van eenvlakscomposieten met succes mogen afronden en ben op dit moment bezig met de opleiding voor tweevlaksrestauraties. Het geeft meer diversiteit en zelfstandigheid aan mijn werk en dit alles doe ik altijd in samenwerking en overleg met de tandarts en dat zal ook zo blijven.

Juist de afwisseling van het één op één werken met de patiënt, het assisteren bij behandelingen en het werken achter de balie  zorgen ervoor dat ik alle aspecten van het vak in onze praktijk te zien krijg. Mijn uitdaging ligt op het verder ontwikkelen van mijn kennis en mijn ervaring te vergroten.
Tevens hoop ik nog vele jaren met plezier mensen te kunnen helpen in deze praktijk.

Ik ben werkzaam in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.