Marieke Dorrepaal

Tandarts

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Vanaf 1995 heb ik mijn praktijk kunnen opstarten binnen een groepspraktijk, waarin ik een aantal jaren ervaring heb opgedaan.

Mijn ambitie is om klantgerichte, kwalitatieve tandheelkunde te kunnen leveren in een kleine setting en daarom heb ik ervoor gekozen in 2013 mijn eigen praktijk op te starten onder de naam “Tandheelkunde Eemland”, aan de bekende Leusderweg in Amersfoort. Zo kan ik de zorg voor mijn klanten blijven bieden die ik voor ogen heb.
Ik vind het belangrijk om een individueel behandelplan op te stellen, dat is afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de klant.

Uitdagingen binnen dit vakgebied blijven bestaan. Daarom vind ik het belangrijk om regelmatig opleidingen te volgen om mijn kennis actueel te houden. Ook onderhoud ik nauwe contacten met collega’s en specialisten, waarnaar ik, indien nodig, verwijs.
Tot slot ben ik lid van een tandartsenkring in Amersfoort, die intervisiebijeenkomsten houdt.

Mijn team en ik proberen er naar te streven, indien er problemen zijn met het gebit, deze op korte termijn te kunnen behandelen.

Ik ben werkzaam in mijn praktijk op maandag, woensdag en donderdag.